Festive & Party Supplies

2018 Nowy Kolorowe Długi Palec Paznokci Vampire Protezy Zębów Dla Dzieci Gift Bag Wypełniacz Zabawki Urodzin Christmas Party Favor

• Typ jednostki: Zestaw
  • Rozmiar przesyłki: 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)

kolor: Jak na zdjęciu show (wysłać losowo)
każdy zestaw Zawiera: 1 pc x Zęby Wampira + 5 sztuk x Długi Palec Paznokci
cechy:
Brand new i wysokiej jakości.
łatwe i wygodne w noszeniu, safty dla swoich dzieci.
kolorowe i zabawny projekt, może przyciągnąć dzieci.
idealne dla dzieci birthday party, boże narodzenie, halloween i innych stron.
specyfikacja:
kolor: Jak na zdjęciu show (wysłać losowo)
materiał: Tworzywo Sztuczne
opakowanie: Worek OPP
każdy zestaw Zawiera: 1 pc x Zęby Wampira + 5 sztuk x Długi Palec Paznokci
jeden rozmiar pasuje do większości dzieci i dorosłych.
szczegóły dostawy wszystkie produkty zostaną wysłane do kupującego Fundacjajozef.org adres. zanim zapłacisz, prosimy upewnić się, że adres w Fundacjajozef.org pasuje do adresu, który chcesz my wysyłać. We staramy się zapewnić państwu najbardziej niezawodne, niedrogi sposób wysyłki usługa. ale czasem międzynarodowa dostawa wysoce zależy na lokalnych zwyczajów i usług post. jeśli nie otrzymasz rzeczy na czasie, proszę skontaktuj się z nami w celu uzyskania pomocy. będziemy odpowiedzialni za jakiekolwiek szkody lub straty poniesione w proces wysyłki. uwaga: chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus: tylko zapewnić śledzenia informacji w Chinach. NIE zapewnić śledzenia informacji na temat kraju przeznaczenia przedsiębiorstwo żeglugowe Estinated Czas Dostawy śledzenie Epacket 7-18 dni Dostępne chiny Post Registered Air Mail 15-35 dni Dostępne poczta NL 12-25 dni Dostępne EMS 6-15 dni Dostępne DHL 3-8 dni Dostępne chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus 20-60 dni nie jest Dostępny

• Numer modelu: Colorful Long Finger Nail Vampire Teeth
  • Materiał: Plastikowe
  • Okazje: Birthday party,Party,Boże narodzenie,Halloween,Nowy rok