• 3/8 Cala (10mm) wewnątrz wide Silver Niklowane Unwelded D Pierścienie 500 sztuk/partia

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

Informacje O Produkcie
Quatity: 500 sztuk
rozmiar: 10mm szerokość wewnętrzna
kolor: Srebrny Nikiel
więcej Metalowy Pierścień Wyborów Kliknij Poniżej Obrazu:
oferujemy dostosowanie do wielu produktów, z zadowoleniem przyjmuje konsultacje. niższa cena dla dużej ilości.
jeśli jakiekolwiek pytania, uprzejmie prosimy o kontakt z us. We 'll odpowiemy w ciągu 24 godzin.
jeśli nie są dozwolone zamówić kilka części na czas lub Go przypominamy, że pakietów jest nie wolno wysyłać na adres, ten problem z here. nie martw się!
można je zamówić jedną partię po drugim. i chcielibyśmy, aby dać ci 6% zniżki, jeśli zamówienie więcej partii.
płatności i Shipp nia
1. akceptujemy płatności Termin przez Escrow/Alipay, Również Paypal i T/T.
2. Buyer jest zobowiązany do zostawić właściwy adres wysyłki, imię i nazwisko i właściwy numer telefonu. Działki wrócił spowodowane przez niewłaściwy adres, nazwa odbiorcy i kupujący nie niekompletne, aby podnieść zamówienie jest własną odpowiedzialność kupującego, i opłata pocztowa nie podlega zwrotowi. darmowa wysyłka nie znaczy, że nie pocztowe poniesione, nadal exsits opłaty pocztowej. jeśli darmowa wysyłka zamówienie wrócił z powodu złego informacje o wysyłce, kupujący powinien być odpowiedzialny za opłaty pocztowe sprzedawca zapłacił. opłata pocztowa będą pobierane w oparciu o wysyłka bill i zostanie zmniejszona z kwoty refundacji.
3. będziemy wysyłać rzeczy jak najszybciej po zakończeniu płatności. nie gwarantujemy dostawy czas na wszystkich przesyłek Międzynarodowych ze względu na różnice w customs rozjaśnia czasy w poszczególnych krajach, które mogą mieć wpływ, jak szybko produkt jest inpected. należy pamiętać, że kupujący odpowiedzialny za wszelkie dodatkowe opłaty celne, opłaty maklerskie, ceł i podatków na przywóz do danego kraju. wszystkie ceny wyświetlane w naszym sklepie nie zawierają podatków, kupujący jest odpowiedzialny za wszelkie dodatkowe koszty poniesione (jeśli w ogóle). te dodatkowe opłaty mogą być zbierane w momencie dostawy. nie zwracamy kosztów transportu odmówili przesyłek. The koszt wysyłki nie obejmuje żadnych podatków przywozowych, a kupujący jest odpowiedzialny za wszelkie opłaty celne.
1. Wszelkie brakujące lub uszkodzenia produktu, skontaktuj się z nami zanim otworzyć spór. będziemy szybko reagować, i dać, aby ci zadowalającego rozwiązania. dziękuję!
2. Należy zachować produkt w oryginalnym stanie i robić zdjęcia jako dowód do zwrotu lub wymiany.
3. szkoda człowieka, używane pozycja nie jest akceptowane.
informacje zwrotne
1. Your zadowolenie i pozytywne opinie są dla nas bardzo ważne. Please zostawić pozytywne opinie i 5 gwiazdek, jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów i usług.
2. Jeśli masz jakiekolwiek problemy z naszych produktów lub usług, prosimy o kontakt z nami przed wyjazdem neutralny (3-star) lub negatywne (1, 2 gwiazda) opinie. dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać wszelkie problemy i zapewnić państwu najlepsze usługi dla klientów. dziękuję! 3/8 Cala (10mm) wewnątrz wide Silver Niklowane Unwelded D Pierścienie 500 sztuk/partia 3/8 Cala (10mm) wewnątrz wide Silver Niklowane Unwelded D Pierścienie 500 sztuk/partia 3/8 Cala (10mm) wewnątrz wide Silver Niklowane Unwelded D Pierścienie 500 sztuk/partia 3/8 Cala (10mm) wewnątrz wide Silver Niklowane Unwelded D Pierścienie 500 sztuk/partia

• Kolor: Silver Nickel
  • Typ: Pierścień