• Makijaż narzędzia Pompy używane ciecz fundacja SPF15 i inne marki, nadaje się do cieczy fundacji

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Specyfikacja produktu: 20/410 proces produkcji: formowanie wtryskowe materiał: pp
kolor: Jak pokazano na rysunku nasze produkty są wykonane w chinach fabryki, ale jakość jest bardzo dobra!! 100% wysokiej jakości! najniższa Cena! nie przegap! jesteśmy większy fabryka do Makijażu! Najniższa Cena! Najlepsze! witamy na Detaliczny i hurtowy! WSZYSTKIE NOWE! ja także sprzedaję te rzeczy: Rumieniec, brew Ołówki, Cień Do oczu, Eyeliner, Szminka, Pędzle Do Makijażu, Tusz Do Rzęs, Zapraszamy do Sprzedaży Detalicznej i Hurtowej! możesz Mieszać jakaś rzeczy od mój sklepu. jeśli masz jakieś pytanie, prosimy o kontakt z nami przez Trademanager lub przez E-mail. jesteśmy zawsze zadowolony, aby ci pomóc. wszystkie Trademanager i E-mail będą odpowiedział w ciągu 1 dnia roboczego. Szczęśliwy każdego dnia! metody płatności akceptowane obecnie, można płacić za pomocą Moneybookers, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi i przelew bankowy. można również zwrócić z wybranych kart debetowych Maestro w tym, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B i Euro6000. więcej opcji płatności będą dostępne na Fundacjajozef.org w przyszłości. wysyłka wysyłka może wpływa weekendowe, wakacje, wydarzenia i innymi niepewność. nie możemy zagwarantować, czas przyjazdu 1 zwykle wysyłka przez Chiny Poczta Lotniczej Poczta, ePacket, 15-45days dla dostawy w zależności od lokalizacji.,. 2 wyślę ci EMS, DHL, ale trzeba dodać koszt wysyłki! prosimy o poinformowanie nas przed zamówieniem, wszelkie pytania, przed zamówieniem GWARANCJA & POWROTU skontaktuj się z nami poprzez e-mail zanim wróciliśmy zwrot towaru wadliwego elementu. kupujący jest odpowiedzialny za koszty wysyłki w obie strony w żadnych okolicznościach. powrotne rzeczy powinien zawierać oryginalne opakowanie i akcesoria SPRZEDAŻY PODATKU podatki i opłaty nie są wliczone w cenę wysyłki lub opłat, te opłaty są nabywcy odpowiedzialność proszę skontaktować się z urzędem celnym kraju ustalać co te dodatkowe koszty będą przed licytować/zakup. USŁUGI DLA KLIENTÓW dążymy do pozytywnych opinii na wszystkie transakcje i pozytywna ocena z 5-star rating. jeśli z jakiegokolwiek powodu nie jesteś zadowolony z zakupu, prosimy o kontakt przed opuszczać informacje zwrotne, a my pomożemy rozwiązać każdy problem dla ciebie. informacje zwrotne opuszcza każdy nabywca która uzupełniał transakcję i lewej pozytywne opinie.

• Materiał: Pp
  • Numer modelu: 20/410
  • used: can use Spf15 studio fix liquid foundation 30ml
  • liquid foundation pump: Suitable for liquid foundation bottle mouth, diameter 20mm
  • use: use EL double wear liquid foundation

• Are Riz 84

It took a while for it to come. It fits the MAC foundation perfectly, doesnt leak or anything.

• Butrflyksy

all good. does not really fit the maybelline fit me foundation.

• Anton14kalashnikov

Produto igual ao anunciado, funcionando normalmente. Não rosqueia até o final, mas isso não atrapalha em nada.

• Stroga84

все получила как на картинке. На Мак с пипеткой подошел идеально, обрезала трубочку и вынула пластиковый сердечник из горлышка бутылочки и сел как влитой. Спасибо, очень удобно.