• (5 par/partia) Klasyczny styl sezony Skarpetki męskie skarpetki marki paskiem Dorywczo skarpetki Czesana bawełna Diament paski

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

mamy własne fabryki, wszystkie są w sklepie i w cenach fabrycznych. 90% jakość bawełna czesana w celu zapewnienia jakości skarpety i komfort 1 partia = 5 par = 10 sztuk nadaje się do długości stopy: 23 cm-27 cm produkt rozmiar US = = 6.5-10 UE 38-44 panie skarpetki można kliknąć na zdjęcie, aby kupić męskie skarpetki można kliknąć na zdjęcie, aby kupić

• Typ artykułu: Skarpety
  • Płeć: Mężczyźni
  • Wysoka: Załoga
  • Grubość: Standardowy
  • Skarpety typu: Na co dzień
  • Numer modelu: WA-57
  • Materiał: Bawełna
  • Nazwa marki: Ruin

5 par/partia Mężczyźni cotton sock wydrukuj striped krótki skarpet niewidocznych wiosna granatowy styl wysokiej jakości kompresji męska fajne skarpetki S050

MUSI Przeczytać Przed Zakupem 1jeśli jesteś Rosyjscy nabywcy, Proszę Podać w prawo Pełną nazwę odbiorcy (trzy części), aby twoje zamówienie, przed podczas składania zamówienia, jeśli nie poczta będzie wrócić twój pakiet. and będziemy nie przyjmujemy żadnych