Beads & Jewelry Making

1 sztuk białe Akrylowe Wyświetlacz Biżuteria Zawieszone Holder Case Z Podstawy 23*9*2 CM

• Rozmiar przesyłki: 28cm x 15cm x 5cm (11.02in x 5.91in x 1.97in)

opis: 100% nowy i wysokiej jakości typ: Uchwyt Wyświetlacz Biżuteria Zawieszone materiał: Akryl, PET membrana kolor: Biały/Czarny rozmiar: (Jako obraz pokazuje)
(L * W * H) 23*9*2 cm/9.06*3.54*0.79 cal używa do: Zastosowanie: sklep Jubilerski lub osoby Characeristic: 3D wizualnie wyświetlania biżuterię ilość: 1 PC ( nie opakowaniu detalicznym ) uwaga: Ze Względu na różnice między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz. dziękuję!! porównać szczegółów rozmiary z waszymi, proszę pozwolić 1-4 CM różni się ze względu na pomiarze ręcznym, dzięki!
pakiet zawiera: 1 PC X Uchwyt Wyświetlacz Biżuteria Zawieszone (inne akcesoria demo na zdjęciu nie jest wliczony w cenę)

• Nazwa marki: JAVRICK
  • Materiał: Akrylowe
  • Numer modelu: 2S9408