• Beads & Jewelry Making
  • Słodkie Dzwon (20 części/partia) Antique Bronze Alloy 8*11*13mm 3D dwustronne Big Hole Korona owalne Koraliki Ustalenia Dotyczące Charms D0369

Beads & Jewelry Making

• Rozmiar przesyłki: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

słodkie Dzwon (20 części/partia) Antique Bronze Alloy 8*11*13mm 3D dwustronne Big Hole Korona owalne Koraliki Ustalenia Dotyczące Charms D0369
pozycja Nr.
D0369
pozycja Ilość
20 sztuk/partia
pozycja Materiały
cynk stopu metalu (Kadmu)
pozycja Głównie Kolory
Antique Bronze Ant ique srebrny
element Rozmiar Ok 8*11*13 mm średnica otworu: 4mm
pozycja Kształt
koraliki
środek Konwersji
1 cm = 0.393 cal 1 cal = 2.54 cm
pozycja Useage
Fit biżuteria dokonywanie ustalenia wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek ect) ręcznie lub inne ustalenia rzemiosło .
PAKIETY
bierzemy wielką starannością w opakowaniach każdy szczegół, aby zapewnić bezpieczny transport do ciebie. więc proszę sprawdzić paczkę przed podpisaniem otrzymywać go, jeśli jest uszkodzony lub uszkodzony, można zrobić rekord z przewoźnikiem. w tym samym czasie, można zrobić zdjęcie i wysłać do nas, będziemy rozwiązywać problem dla ciebie w po raz pierwszy.
kontynentalne. PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ! zwykle oferują standardowe międzynarodowego airmail. It może dodać około 10 do 25 dni roboczych dla dostawy. jeśli masz jakieś pytanie lub jakieś specjalne życzenie, nie prosimy o kontakt. postaramy się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin ze względu na różnicę czasu między nami.
Nazwa Carrier
szacowany Czas w Transporcie
Usługi śledzenia
DHL
około 3-5 dni
www.dhl.com
UPS
około 3-5 dni
www.ups.com
EMS
około 5-7 dni
www.ems.com
porcelanowa Poczta Powietrza
około 15-25 dni
www.intmail.183.com
HKPOST
około 15-20 dni
www.hongkongpost.com
jeśli potrzebujesz korzystną cenę za szybką wysyłkę, zapraszamy do kontaktu z nami.
UWAGA: Nabywca będzie odpowiedzialny za podatków, zwyczaje i inne opłaty podczas wysyłki! wszystkie elementy powinny być wysłane do Fundacjajozef.org zweryfikowany adres.
WARUNKI SPRZEDAŻY
jeśli nie jesteś zadowolony z jakiegokolwiek powodu pozycji, to może być zwrócony w oryginalnym stanie w ciągu tygodnia po otrzymaniu. wyślemy ci pełny zwrot wraz z koszt wysyłki, jak tylko otrzymamy pozycję. ale kupujący ma zapłacić za koszty wysyłki zwrotnej.
POMOC
pytania
odpowiedzi
czy można łączyć zlecenia?
tak, możemy łączyć zlecenia tak, że trzeba tylko zapłacić jeden raz. proszę skontaktować się z nami, zanim będzie zapłacić, jeśli potrzebujesz tej usługi.
czy oferujecie drop shipping?
tak, robimy. wyślemy do twój klienta adres gdy miejsce rozkaz
akceptujecie niestandardowe produkty?
tak, robimy. wystarczy na zdjęciach i próbek.
czy statek na arenie międzynarodowej?
tak, wysyłamy na całym świecie
INFORMACJE ZWROTNE
ponieważ twoja opinia jest bardzo ważna dla rozwoju naszego biznesu, szczerze zapraszamy was opuszczać pozytywną informacje zwrotne dla nas, jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów i usług. będzie to po prostu zabrać cię 1 minutę. dziękuję! :) jeśli arenot zadowolony z produktów i usług, uprzejmie prosimy o kontakt przed opuszczać jakaś negotive i i neutralfeedback. postaramy się jak najlepiej, aby cię zadowolić. dziękuję! :)
O NAS
nasz Zakład znajduje się w Yiwu, Zhejiang, znany jako " Raj dla Kupujących Towar ".
obecnie, Stosując się do z filozofią biznesową " klienta na pierwszym miejscu, posunąć się naprzód " i zasady " klienta na pierwszym miejscu ", zapewniamy naszym klientom wysokiej jakości usług.
doskonała Jakość i Rozsądne Ceny są nasze główne zalety, co czyni nasze produkty bardziej konkurencyjne na rynku międzynarodowym.
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
nasz Czas Pracy: 8:30 do 8:30 (chiny HK czas) 12:30 do 12:30 (GTM czas)
wszelkie pytania mile widziane, my odpowiemy tak szybko, jak możemy.
PODOBNE PRODUKTY

• Typ artykułu: Koraliki
  • Grzywny lub mody: Moda
  • Pozycja kształt: Owalny kształt