Tealight świeca led 12-pack biały zielony ciepły biały

• Rozmiar przesyłki: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

led light flickers tak jak prawdziwe świece. 12 LED światła herbaty. nigdy nie nagrzewają się, nie naga płomienia. może być używany wewnątrz lub na zewnątrz. idealne na wesela, strony, łazienka, ogród itp .. bateria wliczony w każdym świeca i może być łatwo wymienić. przełącznik ręczny na bazie, łatwy w użyciu. nie ma dymu-nie wieje out-bezpieczne wokół dzieci i zwierząt domowych. * SODIAL jest zastrzeżonym znakiem towarowym. TYLKO Autoryzowanym sprzedawcą z SODIAL może sprzedać pod SODIAL ofert. Our produkty zwiększy swoje doświadczenie do niezrównaną inspiracji.
SODIAL (R) 12-Pack Tealight Świeca LED Biały Zielony Ciepły biały
kolor Nazwa: zielony
100% nowy i wysokiej jakości!
materiał: tworzywo abs zawartość opakowania: 12 x herbata światło świec

• Is_customized: Tak
  • Nazwa marki: XProject

46 sztuk Rosyjski Molding Usta Ze Stali Nierdzewnej Dysze Ciasto Dekorowanie Oblodzenie Rurociągi Ciasto Sugarcraft ciasto Dekorowanie Narzędzia materiał: Stal nierdzewna dane techniczne: Wysokiej 4.2 cm górna średnica 3.8 cm, obok portu średnica 2.5 cm pojemność:

Modname ckeditor = 24 sztuk/partia Muffin Cupcake Formy Kolorowe Silikonowe Muffin Przypadki Ciasto Narzędzia Cupcake Liner Formy Do Pieczenia Naczynia Do Pieczenia Pan Forma Okrągła typ: Okrągłe Miękkie Silikonowe Formy Ciasto materiał: Wysokiej Jakości Gumy Silikonowej Max