• 1 zestaw 5 grup DIY Uprawiać warzywa w domu lub w ogrodzie doniczce montażu zestawy zielonych warzyw ogród ogród TRANSFORMATORY

• Rozmiar przesyłki: 45cm x 45cm x 22cm (17.72in x 17.72in x 8.66in)

zestawy na doniczka może zgodnie z państwa wymagania w montażu. to jest ogród TRANSFORMATORY
można łatwo rozwijać swoje ulubione kwiaty w domu bez bałagan błotniste i potrzebują do podlewania roślin regularnie.
hydroponika jest idealny sposób do wzrostu roślin w obszarach miejskich. to sprawia, że wspaniały hobby, który pomaga się zrelaksować i to jest zabawy do zegarka hydroponicznych roślin rosną w nft ogród.
uwaga: Jak nie ma ograniczeń z liqui d i ceramsites statek ping dla międzynarodowych przesyłek ekspresowych, wyraźnej koszt będzie bardzo wysoka. więc proszę kupić Formuł i ceramsites Odżywczy dla Hydroponicznych od lokalnych. są one bardzo tanie i łatwo kupić. jeśli masz jakieś pytanie, pls o kontakt z nami.

• Typ: Garnki przedszkola
  • Nazwa marki: HERO CRAFT BREW
  • Numer modelu: Hanging Garden 03
  • Wykończenie: Pokryta epoksydową