• Darmowa Wysyłka 20 sztuk/partia Wysokiej Jakości SMD tantalu kondensator 10 uf 3216 16 V 10 UF typu 10% tantal kondensator 3216

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)

przeczytać Przed Zakupem Szanowni państwo, Nasza Bezpłatna wysyłka jest chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus (jeżeli towary mniej 5 USD,) śledzenie numer będzie jak 11457891274 Lub UA718628210YP , ten numer śledzenia tylko może być śledzone przed it przyjeżdża na lotnisko , i mają nie śledzenia informacje w swoim kraju . nie wybrać ten sposób wysyłki, jeśli nie podoba regularne mail. proszę wybrać chiny Poczta Lotniczej poczta jeśli potrzebujesz międzynarodowy tropić liczbę, takie jak ten RI254747030CN, ten numer może zapewnić pełne informacje śledzenia. zapewniamy Bezpłatne Porcelanowa Poczta Lotnicza poczta wysyłka sposób, jeśli twoje zamówienie cena ponad USD20. jeśli kupisz więcej ilość i więcej pozycji, prosimy o kontakt z nami. kup więcej części. używane " Dodaj do koszyka " oto najważniejsze, należy pamiętać, jeśli masz jakiś problem, proszę nie pytaj sporu pierwsze, spory może zrobić nic, proszę o kontakt na raz, będziemy rozwiązać razem, spór nie jest mile widziane tutaj. bez conmunication i zapytać sporu, nie chcemy współpracy następnym razem, the keypoint jest rozwiązać problem nie sporu, jesteśmy bardzo miło, aby rozwiązać problemy z tobą , proszę zrozumieć nas. dziękuję
wymiary: Długość Szerokość 1.73 MM * 3.27 MM * 1.6 MM grubości
Obsługa klienta
PŁATNOŚCI
1. Fundacjajozef.org obsługuje Visa, Boleto, MasterCard, Kart Debetowych Maestro, Western Union, Webmoney, QIWI i przelewem poprzez banku.
2., Jeśli jeszcze jakieś pytanie na płatności, uprzejmie prosimy o kontakt z nami swobodnie.
WYSYŁKA
1. W Przypadku, Gdy złożysz zamówienie, proszę wybrać sposób wysyłki i zapłacić za zamówienie, w tym wysyłki opłaty.
2. będziemy wysyłać rzeczy z 2-5days po zapłata potwierdza przez system.
3. Wszelkie Podatki importowe nie jest wliczone w koszty wysyłki, kupujący jest odpowiedzialny za wszelkie opłaty celne, gdy jest on wystąpił.
4. Każdy wniosek, aby uzyskać zwrot, proszę odesłać rzeczy z powrotem do nas. klienci powinni zapłacić fracht z powrotem do Chin jeśli problemy, jeśli twoje.
z drugiej strony, jeśli problem jest nasze będziemy płacić opłatę transportową.
5. Express wysyłka (DHL, Fedex, UPS, TNT itp) i post obsługa są dla koszty dostawy. 3-7Days będzie przybył do domu przez Ekspresowa wysyłka
usługi Takie jak Chiny Post Zarejestruj Post Air Mail, singapur poczta, Hongkong Poczta Lotnicza Poczta dotrzeć do większości krajów w ciągu 15-45 dni roboczych,
niektóre miejsca przeznaczenia i innych czynników, może trwać do 60 dni roboczych.
proszę zwrócić uwagę: Zamówienie mniej niż 7 USD nie będzie miał tropić liczbę ale trzeba będzie dostać rzeczy na pewno,
proszę skontaktować się z nami, aby uzyskać zwrot pieniędzy lub złe, jeśli nie dostać w ciągu 60 dni roboczych.
INFORMACJE ZWROTNE
1. Your zadowolenie i pozytywne opinie są dla nas bardzo ważne, proszę zostawić pozytywne opinie i 5 gwiazdek, jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów i usług.
2. Jeśli masz jakiekolwiek problemy z naszych produktów lub naszych produktów lub usług, uprzejmie prosimy o kontakt z nami przed wyjazdem negatywną opinię.
dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać wszelkie problemy i zapewnić państwu najlepszą obsługę klienta.
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
1. Usługi na całym świecie, Hurtownie, detal, drop shipping, dostosowane wsparcie.
2. czas Pracy: (UTC + 8) 8:45-12:00 am; 13:00-22:00. prosimy o kontakt z nami

• Zastosowanie: Motoryzacyjny