• Hurtownie, uniwersalny ręcznik do wycierania najdrobniejszych włókien/, Danie/mycia/Nano ręczniki, darmowa wysyłka

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Szczegóły produktu
wysokiej Jakości, Ceny fabryczne!!! pls kliknij na mojej stronie internetowej sklepu:
przekonasz się, a wondful świat!!!
więcej szczegółów: * informacje o rabat: jeśli zamówisz więcej niż 10 sztuk/partii, pls o kontakt przed wynagrodzeniem, dajemy ci zniżki!!!
zapewniamy bezpłatną wysyłkę tylko przez chiny post, nie EMS lub DHL, dzięki!
w systemie Fundacjajozef.org, istnieje tylko 26 krajów dostępne dla China poczta lotniczej poczta, ale w rzeczywistości, to może dotrzeć do ponad 100 krajach, więc możemy dodać EMS wysyłka link do kupujących, których kraje nie są dostępne dla Chin poczta lotniczej poczta w systemie Fundacjajozef.org. proszę zrozumieć, że opłatę transportową z Chin poczta lotniczej poczta i EMS nie jest taki sam, wysyłamy out rzeczy porcelanowej poczta lotniczą poczta, nie ems po wybraniu EMS darmowa wysyłka. wysyłka
* większość naszych ofert są promowane z bezpłatną wysyłką (wybranych krajów) porcelanową poczta, zwykle poniżej 2 KG wysyłać porcelanową poczta, więcej niż 2 KG przez UPS/DHL/. Please skontaktuj się z nami przed złożeniem zamówienia, jeśli potrzebujesz towar pilnie.
* elementy są dobrze wypełnione bubbled pakietów, wspieramy wysyłkę przez Chiny post/UPS/DHL/FEDEX/EMS, proszę pozwolić 5-20days do osiągnięcia.
* w celu zapewnienia otrzymaniu zamówienia z podatkiem wolnego lub niższym podatku od importu, będziemy zadeklarować ją jako " prezent " z niską wartością, jeśli wszelkie opłaty przywozowe lub opłaty są nabywcy odpowiedzialność.
płatności
* oczekuje się, że być odbierane w ciągu 3 dni od daty płatności aukcje blisko.
* Escrow jest nasz preferowane metody płatności, mamy również acce pt różne płatności przez T/T, Western union, Pieniądze gram i innych, jak poniżej.
polityka zwrotu i Wymiany
* wszystkie nasze oferty są wspierane przez 100% gwarancji satysfakcji, jeśli z jakiegokolwiek reson nie jesteś zadowolony, możesz zwrócić przedmiot do nas w jego oryginalnym condiion do zwrotu lub wymianę. Before technnicznej powrotem element, prosimy o kontakt w celu uzyskania szczegółowych powrotnej i wymiany instrukcją. We będzie zwrócić wszystkie pieniądze z wyjątkiem kosztów wysyłki i obsługi po otrzymaniu zwrotnego przedmioty.
polityka odpowiedź
* zapewniamy pozytywną informacje zwrotne po otrzymaniu płatności, wspieranie zdrowego Ali wspólnoty, mamy nadzieję, że będzie zrobić to samo dla us. We chcesz, aby zrozumieć, że cenimy obsługi klienta ogromnie. If ciebie mają jakaś niezadowolenie, proszę dać nam szansę, aby rozwiązać problem przed zostawić nam negatywną opinię. We są pewni, że nie zawsze jest rozwiązaniem i mamy pewność, nie chcesz złe opinie, aby być gdzie transakcji końce.
uwagi
* Mix zamówienia powitanie.
* jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt z nami. postaramy się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin

• Wykorzystanie: Kuchnia
  • Nazwa marki: FANYI
  • Pozycja waga: 30g
  • Numer modelu: m
  • Funkcja: Ekologiczne
  • Produkcja: Szorowania pad
  • Materiał: Mikrofibra

• MARWA GHRIB

The product is not all what I expected. The material stinks and the towel does not wash nor dry. It is completely useless. Terrible product.