• Najnowszy 4 sztuk/partia Wiskozy Ultra Miękki Lód Jedwabiu Tkaniny Mesh Bielizna męska Slim Fit Bokserki Oddychające Majtki Męskie Z PUDEŁKIEM

• Rozmiar przesyłki: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)

* o Pozycji: nazwa : 4 sztuk/partia Wiskozy Ultra Miękki Lód Jedwabiu Tkaniny Mesh Bielizna męska rozmiar : azjatyckie rozmiar L-XXXL kolor : 7 kolory materiał : Ice silk typ : bokser bielizna przyjazd : 2017 funkcja : oddychająca, wygodne hurtownie : wsparcie, fabryka derect sprzedaży
* o Pakiet: bokserki * 1 opakowanie (4 sztuk) losowo mały prezent
kupujący musi przeczytać: 1. długie wewnętrzna wysyłka ma wpływ wiele nieoczekiwanych rzeczy --- dla Rejestr Post Mail/Fundacjajozef.org Wysyłki, jeżeli produkty nie dotrzeć w 60 dni, --- dla Zwyczajnego Small Packet (najbardziej jest darmowa wysyłka), jeżeli produkty nie przybyć w 80-90days, daj nam znać, aby wydłużyć czas ochrony lub zwrot. 2. rosja/Ukrainie Kupującego --- ze względu na Rosyjski/Ukraina polityki, proszę potwierdzić swoje imię i nazwisko. 3. kolor --- wyświetlacz i światła z strzelać będą miały wpływ na kolor produktów, zdjęcia do wyszukiwania informacji, przedmiotem naszych dostępnych produktów. 4. Podatków celnych --- aby uniknąć wysokie podatki, wszystkie nasze produkty będzie zadeklarować wartość niższa niż USD22, z wyjątkiem dużej ilości zamówienia. 5. będziemy wdzięczni, jeśli możesz podać nam sugestie, aby poprawić nasze sevice i produktów. 6. podczas odbioru, prosimy:

• Rozmiar: Asian size L, Asian size XL, Asian size XXL, Asian size XXXL
  • Płeć: Mężczyźni
  • Figi i bokserki: Bokserki
  • Typ wzoru: Stałe
  • Materiał: Modalne,Wiskoza
  • Nazwa marki: KHADGAR
  • Numer modelu: box 8603x4
  • Name: 4pcs/lot Men's Viscose Ultra Soft Ice Silk Mesh Fabric Underwear
  • Size: Asian size L-XXXL
  • Color: 7 colors
  • Gender: Male
  • Arrival: 2017 Autumn
  • Style: Boxer shorts
  • Function: Breathable, comfortable
  • Original: China
  • Wholesale: Yes
  • Dropshipping: Support

• Lilyoshi87

muito boas

Sexy Szorty Mężczyźni Cotton Mesh Bokserki Bulge Pokrowiec Poślizgu Homme oddychająca U Wypukła Męskich Majteczki 4 sztuk Tułowia Bielizna Mężczyzn bez szwu uwaga: 1. Wysłana Bez Box!!!!! 2.1 partia = 4 sztuk 3. Mają specjalne potrzeby Proszę podać