• 2017 Nowy ograniczone w czasie Roślin Trendy Stop Cynkowy Diadem Motyl Kryształ Wedding Bridal Tiara Bride Sztuczne Włosy Pałąk

• Rozmiar przesyłki: 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)

ZAPISAĆ WIĘCEJ Z KUPONÓW
początek US 5.25 dolarów US 5.59 dolarów US 4.54 dolarów US 5.60 dolarów US 3.83 dolarów US 4.54 dolarów US 2.98 dolarów US 2.63 dolarów US 2.98 dolarów US 3.19 dolarów
płatności
1. Po Prostu mieć pewność, aby płacić nas poprzez Fundacjajozef.org Escrow za pośrednictwem Visa, MasterCard, JCB, QIWI, Western Union, i Przelewy Bankowe. płatność jest zwolniony tylko dla nas po potwierdzeniu otrzymaniu zamówienia.
2. Proszę zapłacić za przedmioty w ciągu 5 dni po złożeniu zamówienia.
informacje zwrotne
1. Jeśli nie jesteś zadowolony z pozycji, które otrzymali, uprzejmie prosimy, aby zostawić 5 gwiazdek pozytywne opinie a my zrobimy to samo dla ciebie.
2. będziemy zawsze oferować najlepsze ceny i usługi dla ciebie.
3. Jeśli nie jesteś zadowolony z pozycji, które otrzymali, uprzejmie prosimy o kontakt z nami w czasie, i wysłać wiadomości pierwsze przed wyjazdem negatywną informacje zwrotne lub otwiera jakaś spór na Fundacjajozef.org. będziemy zawsze wszelkich starań, aby rozwiązać problem i żyć do zadowolenia.
Warunki wysyłki
1. Wszystkie elementy zostaną wysłane do kupującego Fundacjajozef.org adres.
2. upewnij się, że twój adres na Fundacjajozef.org pasuje do adres chcesz my wysyłać przed tobą zapłacić.
3. W celu zapewnienia otrzymaniu zamówienia wolne od podatku import, będziemy zadeklarować ją jako " prezent " z niską wartością. ta niższa cena nie odzwierciedla całkowitej ceny zapłaconej lub rynku wartość produktu i mogą nie mieć zastosowania do krajów, z różnych zasad taryfowych. wszelkie opłaty przywozowe lub opłaty są nabywcy odpowiedzialność.
4. Wszystkie elementy zostaną wysłane przez Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus lub China Post Registered Air Mail. oferujemy również Międzynarodowa Ekspresowa Dostawa i dodatkową opłatę transportową jest potrzebne.
początek US 1.98 dolarów US 7.84 dolarów US 1.74 dolarów US 3.92 dolarów US 3.98 dolarów US 4.97 dolarów US 5.60 dolarów US 3.50 dolarów US 11.44 dolarów US 1.74 dolarów
koniec

• Typ artykułu: Hairwear
  • Grzywny lub mody: Moda
  • Nazwa marki: TDQUEEN
  • Numer modelu: 1029
  • Materiał: Kryształ
  • Styl: Trendy
  • Metale typu: Stopu cynku
  • Kształt 's wzór: Roślin
  • Typ: Tiary
  • Length: 28cm

• KINGDAVID25

thank you for doing business with us, we hope to much more business!

• Ferboss 85

Beautiful! Very elegant ! As the picture!

• Hfhighgate

very nice

Y & W & F 1 sztuk Suszone Kwiaty Bomby Kulkowe Olejek Aromatyczny Sól Do Kąpieli Piłka Ciała Pielęgnacja Nawilżająca odżywczy Łagodzi Zmęczenie opis: 100% Nowy Wysokiej klasy jakości naturalne głębinowych soli, sama zawiera wiele pierwiastków śladowych. może