• Earrings
  • 24 Kolczyki dla Kobiet Brinco Par/partia Hip Hop Bambusa Wielki Złoty/Srebrny Duży Wzór Hoop Kolczyk Twist Bambusa Earing Brincos

Earrings

• Typ jednostki: lot (24 Para/lot)
  • Rozmiar przesyłki: 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)

nowy 2014 Moda Europejska i Amerykańska Hip Hop Yellow Gold Hoop Kolczyk Hip-Hop Tancerz Przesadzone Skręt Bambusa Kolczyki dla Kobiet US 13.68 dolarów /lot
par/lot
moda Nowy 2014 Hip Hop W Stylu Vintage Kolczyki 18 K Różowe Złoto Metalu koło Bamboo Big Kolczyki dla Kobiet Klub Nocny Rap Singer Ear Cuff US 4.88 dolarów /szt
nowy 2014 Moda Hip Hop W Stylu Vintage Punk 18 K Złoto Srebro Big koło Kolczyki dla Kobiet Bambusa Nocny Piosenkarka Ear Cuff Kolczyk Rap US 4.75 dolarów /szt
nowy 2014 Moda Biżuteria 18 K Żółtego Złota Medusa Głowy Lwa dynda Kolczyk Hip Hop Rap Spadek Kolczyki dla Kobiet Akcesoria Bijoux US 23.18 dolarów /para
2 Sztuk/partia Nowy 2014 Hip Hop Medusa Dynda Kolczyk Biżuteria 18 K Yellow Gold Metallic Duży Spadek Kolczyki Ślubne dla Kobiet US 41.35 dolarów /lot
par/lot
moda Nowe Spadek Kolczyki dla Kobiet 2014 Hip-Hop Nightclud Piosenkarka Gothic Metalowe Cukierki Kolor Gwiazda Kolczyki Earing Biżuteria Prezent US 36.98 dolarów /lot
10sztuki/lot
nowy 2014 Moda Europejska i Amerykańska Hip Hop Yellow Gold Hoop Kolczyk Hip-Hop Tancerz Przesadzone Skręt Bambusa Kolczyki dla Kobiet US 5.55 dolarów /szt
nowy 2014 Pompatyczny Biżuteria Hip Hop Żółty Złoty Metalik Rap Hip-Hop Tancerz Latarnia Duże Kolczyki Hoop Kolczyk dla Kobiet Prezent US 5.55 dolarów /szt
1. Please upewnić się, że wysyłka adres jest poprawny przed dokonaniem płatności, Dzięki!
2. Payment oczekuje się, aby być odbierane w ciągu 3 dni od daty aukcje blisko.
3. Escrow jest nasz preferowane metody płatności, akceptujemy także termin płatności T/T, Western Union i Money Gram.
4. Twoje pieniądze są zabezpieczone w Fundacjajozef.org konta, więc prosimy o potwierdzenie na Fundacjajozef.org, aby zwolnić płatności po otrzymaniu towaru!
1. Po otrzymaniu przesyłki, pls sprawdzić ilość i jakość swojego zamówienia. jeśli znajdziesz jakieś problemy pls natychmiast skontaktuj się z nami i wyślij nam kilka photoes z jewelries z probems. postaramy się jak eforts rozwiązać go dla ciebie.
2. Jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów, pls prosimy dać nam informacje zwrotne 5-star rating , to jest bardzo ważne, aby s, a my naprawdę potrzebuję twojej pomocy. Pls nie zostawiaj " 1 Gwiazda ", " 2 Gwiazda ", " 3 Gwiazda " informacje zwrotne przed komunikowania się z nami po spełniają żadnych problemów, po prostu cotact z nas, postaramy się jak najlepiej pomóc i spełnić twoje zadowolenie, będziemy wdzięczni, jeśli uzyskać pomoc, wsparcie i pochwały.
***** jeśli naprawdę nie raz otrzymał zadowolony z naszych produktów, musisz skontaktować się z nami w ciągu 7 dni po otrzymaniu go. However należy uiścić dodatkowe opłata towarowego ponoszone w danym miejscu, i produktów powinny być przechowywane w ich oryginalnym rzeźby. prosimy pls pamiętać, ten punkt, dzięki z góry.

• Kolczyk typu: Hoop kolczyki
  • Typ artykułu: Kolczyki