Beads & Jewelry Making

2016 Nowy Charm Zawieszki Anatomiczne Człowieka Cerebrum Mózgu Antyczne Srebro fit Dla Naszyjnik

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

typ artykułu: wisiorek
materiał produktu: metal
metal rodzaj: stop cynku
element rozmiar: 2*3.6 cm
kolor: antyczne srebro
konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 inch
stan: nowy
- akceptujemy Tylko płatności za pośrednictwem Alipal - proszę wysłać płatności w ciągu trzech dni po aukcji było ponad. być pewni, że twój adres jest prawo! - dzięki!
- wysyłamy na całym świecie
- zapewniają nasze statki w 2-3 dni roboczych
- wysyłane przez Chiny Poczta Lotniczą Poczta (Około 15 ~ 25 dni robocze), jeśli jest to potrzebne pilnie. Niestety, proszę o pomoc, aby nie licytować/go kupić., Jak wszyscy wiemy, żadnych reklamacji lub negatywne opinie na prawie darmowa pozycja nie jest to, co chciał.
należności celnych przywozowych, podatki i opłaty nie są wliczone w cenę wysyłki lub opłat. te opłaty są nabywcy odpowiedzialność.
proszę skontaktować się z urzędem celnym kraju ustalać co te dodatkowe koszty będą przed licytować/zakup.
* te opłaty są zwykle zbierają dostarcza towarowego (wysyłka) firma lub gdy ty podnosisz rzecz up-nie mylić je na dodatkowe koszty wysyłki
- jesteśmy zawsze ponad 99.99% pozycji w magazynie.
- nie ma mini zamówienia, ale jeśli twoje zamówienie mniej niż 5 dolarów i wybrać Porcelany Powietrza Poczta wysyłka sposób, wysyłamy przez Chiny Powietrza Poczta bez tropić liczbę, proszę zrozumieć.
- będziemy wysyłać rzecz z numerem przesyłki, gdy zamówienie więcej niż 5 dolarów i wybrać Porcelany Powietrza Poczta, można śledzić postęp wysyłki zamówienia.
- drodzy kupujący, doceniamy twój biznes, jeśli jesteś zadowolony z naszych usług,
proszę oceń na DSR (szczegółowe Sprzedawca Oceny) transakcji na Fundacjajozef.org z " IDEALNE 5 GWIAZDEK " i zostawić nam pozytywne opinie.
- nasz system automatycznie zrobić to samo dla ciebie.
- jeśli masz jakiekolwiek pytania, proszę o kontakt z nami. po prostu opuszczać negatywną lub neutralną informacje zwrotne nie może rozwiązać problem.
- proszę nam pomóc utrzymać nasze ceny niskie dla ciebie z wsparcie przez pozytywne opinie.
- jeśli masz jakiekolwiek pytania lub niezadowolenie, prosimy o kontakt z naszym Centrum obsługi klienta za pośrednictwem Wiadomości Fundacjajozef.org tylko. - nasz czas pracy: Od Poniedziałku do Soboty od 8:30 do 18:30. - pracujemy również w wakacje. - jeśli skontaktuj się z nami za pośrednictwem wiadomości Fundacjajozef.org, będziemy odpowiadać na ciebie w ciągu 24 godzin roboczych

• Typ artykułu: Ocena biżuteria
  • Nazwa marki: YEYULIN
  • Materiał: Metal
  • Biżuteria ustalenia typu: Złącza
  • Pozycja średnicy: 0cm
  • Długość produktu: 0cm
  • Metale typu: Stopu cynku
  • Pozycja waga: 0g
  • Pozycja szerokość: 0cm
  • Pozycja wysokość: 0cm
  • Cechy produktu: jewelry findings
  • Numer modelu: AB1025
  • is_customized: Yes

• Tatjana163

Все отлично. Мозг весьма тяжёленький:)

• Roma0296

очень понравился брелок, классный, спасибо продавцу

• Ovedenkina

Very good. Fast shipping. Thank you.

Beads & Jewelry Making

Zdjęcia ZEROUP 30*40mm oval szkło cabochon mieszane wzór fit baza ustawienie biżuteria zdobienie flatback 10 sztuk/partia TP-176-O

owalne: 30*40mm kolor: jasne ilość: 10 sztuk/partia zdjęcia szkła cabochon są mieszane losowo w każdym opakowaniu, więc nie możemy zagwarantować, że wszystkie zdjęcia są różne lub w parach siebie, innymi słowy, niektóre zdjęcia są różne, niektóre