• Nowo Narodzonych Dzieci Pływać Delfin Gojenia Się Łańcuch Małe Zwierzę Kąpieli Zabawki Klasyczne Zabawki Szczęśliwy Zabawy Clockwork Toy Drop wysyłka

• Rozmiar przesyłki: 21cm x 21cm x 11cm (8.27in x 8.27in x 4.33in)

15576 GORĄCA SPRZEDAŻ nowo Narodzonych Dzieci Pływać Delfin Gojenia Się Łańcuch Małe Zwierzę Kąpieli Zabawki Klasyczne Zabawki Szczęśliwy Zabawy Clockwork Toy Drop wysyłka
dane techniczne:
100% nowy i wysokiej jakości.
płeć: dziewczyna , chłopiec
cechy: Łazienka
typ: Dabbli Zegarku ng Zabawki
uwaga: nie jeść
kolor: Niebieski
Przedział wiekowy:
materiał: Tworzywo Sztuczne
plastikowe Typ: ABS
niech twoje dziecko pełen szczęścia, kiedy mają kąpieli. Zawartość opakowania: 1 PC zabawki do kąpieli
ja nternational kupujący uwaga:
wysyłka
1. Please upewnić się, że adres i numerów telefonicznych dostarczone przez ciebie są poprawne. i po rozjaśniająca zapłata, dostarczymy rzeczy w ciągu TRZECH dni roboczych.
2. The czas dostawy wynosi około 30 dni przez Chiny Poczta Lotniczej Poczta, i czasami może to być dłużej ze względu na siły wyższej. w związku z tym, jeśli potrzebujesz zabawki dla niektórych szczególnych dni, możesz kupić rzeczy jednego miesiąca wcześniej.
3. Ze Względu na czas luki, nie może być w pracy podczas próby, aby porozmawiać z nami. w związku z tym, proszę zostawić nam wiadomość o każdej porze, gdy jest to konieczne i, a my odpowiemy wam tak szybko, jak to możliwe.
opinie i Recenzje
jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów i usług, proszę dać nam POZYTYWNE opinie i ocenę 5. Your zadowolenie jest ważne dla nas., Jeśli znajdziesz jakieś problemy z naszych produktów lub usług, proszę NIE WAHAJ SIĘ SKONTAKTOWAĆ z nami. dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać problemy dla ciebie.
15577 RC

• Cechy: Kąpieli
  • Płeć: Unisex
  • Numer modelu: STS2017083139
  • Ostrzeżenie: NOT IN THE MOUTH
  • Certyfikacja: 3C
  • Numer typu: STS2017083139
  • Materiał: Plastikowe
  • Plastikowe typu: Abs
  • Przedział wiekowy: > 6 lat
  • Nazwa marki: HIINST
  • Zwierzęta: Dolphin
  • Kodów kreskowych: Nie
  • Typ: Mechaniczna dabbling zabawki
  • 3C: Typ

• Lion Zlat

отличная игрушка, ребенку нравится. только продавец долго отправлял...

• Guz Zagitova

продавец отправил заказ на другой адрес!!!! деньги не вернули, плохой продавец!!!!!!

4 pc Zabawki Do Kąpieli w Łazience Wody Dla Dzieci Zabawki dla Dzieci Spray Zwierząt Miękkie Zabawki Gumowe Kaczki Zielona Żaba dla Chłopców Dziewcząt bezpieczne

Pls Uwaga: 1. Pakiet Zawiera: 4 sztuk/zestaw (jak zdjęcia) 2. pomiar Ręczny, nie jest mały błąd (0-2 cm). 3. Jako efekt oświetleniowy, istnieje niewielka różnica koloru pomiędzy produkty zdjęcia i obiektu. proszę być ostrożnym, aby go kupić.