• Swimming
  • Sexy Stroje Kąpielowe Kobiety Swimsuit One Piece Monokini Wzburzyć Strój Kąpielowy Bandaż Pływanie Dla Kobiet Swim Wear Plaża Lato Kobiet

Swimming

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

płatności 1. Fundacjajozef.org obsługuje Visa, Boleto, MasterCard, Kart Debetowych Maestro, Western Union, Webmoney, QIWI i przelew za pośrednictwem banków.
2. jeśli jeszcze jakieś pytania na płatności, prosimy o kontakt z nami. wysyłka 1. będziemy wysyłać rzeczy w ciągu 2-3 dni po system kupujący potwierdza płatności.
2. koszt wysyłki nie obejmuje żadnych podatków przywozowych, kupujący jest odpowiedzialny za wszelkie opłaty celne.
3. We zwróci nabywcy jeśli kupujący wracać rzeczy w ciągu 15 dni od kupujących otrzymaniu rzeczy dla każdego powód. jednak kupujący powinien ponieść powrotną wysyłkę towarowego i upewnić się, że rzeczy wracać są w ich pierwotne warunki.
4. Items są wysyłane przez Fundacjajozef.org Standardowa Wysyłka, Fundacjajozef.org Premii Wysyłka, ePacket, dotrzeć do większości krajów w ciągu 15 do 35 dni bussiness. czas dostawy zależy od przeznaczenia i innych czynników, może to potrwać do 60 dni roboczych. 5. Jeśli chcesz dostać rzecz szybciej, proszę skontaktować się z nami, aby zapłacić dodatkowe opłaty za transport, możemy zaoferować państwu następujące szybciej i tańsze wysyłki sposoby: UPS, DHL, Fedex, TNT, DEPX, EMS. Za Pomocą tych sposobów, możesz dostać rzecz w ciągu około 5-7 dni roboczych. informacje zwrotne 1. Your zadowolenie i pozytywne opinie są dla nas bardzo ważne. Please zostawić pozytywne opinie i 5 gwiazdek, jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów i usługi.
2. Jeśli masz jakiekolwiek problemy z naszych produktów lub usług, prosimy o kontakt z nami zanim zostawić negatywną opinię. We dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać wszelkie problemy i zapewnić państwu najlepsze klienta usługi.

• Rozmiar: S, M, L, Xl
  • Typ artykułu: Jeden sztuk