• Girls Clothing
  • 2017 Najnowsze Produkty Dla Niemowląt Koronki Szerokie Pasmo Włosów Drążą Kwiaty Pałąk Dzieci Akcesoria Do Włosów 200 sztuk/partia

Girls Clothing

• Rozmiar przesyłki: 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)

wprowadzenie
1) Kolor: 12 kolorów Alternatywą (biały, różowy, różowy, czerwony, żółty, zielony, pomarańczowy, niebieski, lt fioletowy, fioletowy, brązowy, czarny)
2) materiał: tkaniny, koronki
3) Waga: 2 g/sztuka
4) ROZMIAR: 4*19 cm
5) opakowanie: 200 sztuk (torba OPP packge)
proszę pozwolić 0.1-1 CM różni się ze względu na pomiarze ręcznym, powyższe wymiary są tylko w celach informacyjnych. dzięki :)
zdjęcia i subtelna różnica koloru w naturze Jest normalne!
(proszę zaznaczyć kolor podczas składania zamówienia, lub wyślemy losowo)
wysyłka
1. Możemy wysyłać wszystkie nasze rzeczy na całym świecie w ciągu 48 godzin przez EMS/DHL/lub China post/Hongkong Poczta
wysyłka wayDelivey TimesHongkong post/chiny daysDHL3-4 daysEMS5-9 post15-25 biznes biznes dni roboczych 2. Czasami może to potrwać do 30 dni roboczych dute do surowa obyczajowa Inspekcja. 3. Nasza cena nie obejmuje podatków, VAT, lub innych ukrytych opłat. aby zapłacić minimalny podatek, będziemy zadeklarować jako " prezent " z niską wartością. powrót 1. w Przypadku jakiegokolwiek powodu nie jesteś zadowolony z pozycji, możemy akceptować zwrotów i wymian w ciągu 7 dni po otrzymaniu przedmiotu i będzie podejmować powrotny wysyłka koszt, będziemy przetwarzać twój żądania zwrotu w ciągu 2-5 dni po otrzymaniu zwróconego pozycja. 2. Jeśli przedmiot jest uszkodzony, należy natychmiast poinformować nas w celu wymiany lub naprawy. If wymiana nie jest dostępny, a następnie zwrot zostanie dokonany z oryginalnego płatności metody. informacje zwrotne 1. Jeśli nie jesteś zadowolony z pozycji, a naszym serwisem, poświęć chwilę, aby zostawić nam pozytywne opinie z 5 Gwiazdki dla pozycja w sposób opisany i komunikacja i wysyłka prędkości . 2. Proszę nie wahaj się skontaktować się z nami, aby uzyskać lepsze rozwiązanie przed ty opuszczasz neutralną lub negatywną informacje zwrotne, będziemy dostarczać państwu najlepsze wyśmienita. skontaktuj się z nami
1. You mogą skontaktować się z nami, pozostawiając nam wiadomość na Fundacjajozef.org lub napisz do nas.
2. We może reagować E-mail w ciągu 24 Godzin.

• Typ artykułu: Nakrycia głowy
  • Styl: Moda
  • Typ wzoru: Stałe
  • Typ: Opaski
  • Nazwa działu: Dzieci
  • Materiał: Rayon,Poliester
  • Płeć: Dziewczyny

Girls Clothing

DHL Bezpłatne Hurtownie 500 sztuk/partia 30C Dziewczyny Włosy Kwiaty Bez Klip 7 CM Szyfonu Kwiaty Płaskim Powrotem Do DIY Włosów akcesoria TH02

1) Kolor: 30 kolor do wyboru (jako obraz) 2) materiał: poliester , szyfonowa 3) Waga: 3 g/sztuka 4) ROZMIAR: 7 cm (2.76 '') proszę pozwolić 0.1-0.5 CM różni się ze względu na pomiarze ręcznym i ręcznie, powyższe wymiary są tylko w celach

Girls Clothing

Boutique 12 sztuk/4C Moda Glitter Wstążka Hair Bow Dziewczyny Hairbands Opaski Do Włosów Stałe Śliczne Bowknot Dysk Headware Akcesoria

hurtownie 12 sztuk/4c Moda Glitter Wstążka Hair Bow Dziewczyny Opaski Do Włosów Stałe Śliczne Bowknot Dziewczynek Włosów Przykleja dzieci Headware Model Nr: SMPJL pakowanie: 12 sztuk/partia kolory: Różne Kolory zastosowanie: do każdej dekoracji na włosy. 1.

zł1 693.82 zł1 524.43

Girls Clothing

Hurtownie Satin Kwiat Dopasowanie Iskrzenie Perły girlHeadband bawełna Pałąk Kwiat jedwabiu dziewczyna Akcesoria Do Włosów 300 sztuk

Satin Kwiat Dopasowanie Iskrzenie Perły z Pałąkiem na głowę Dla Dzieci bawełna Pałąk Kwiat dziewczyna Akcesoria Do Włosów nie strzępieniu. bardzo miękkie lśniące materiału. są to najlepsze materiały dla dziecka i dziewcząt. pałąk Rozmiar: